به گزارش تابناک هرمزگان، مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران، افزود: محصول امسال به دلیل کنترل بیماری ها، نسبت به سال قبل ۵ درصد افزایش دارد.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت انبه در هرمزگان ۲هزار و ۸۰۰ هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود ۲۲ هزارتن محصول برداشت شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: عمده مناطق تولید انبه در شهرستان های بندرعباس، میناب ورودان است.
گرگیج اضافه کرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران واصفهان ارسال می شود.
وی تصریح کرد: سندری و لانگرا، سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک و هلیلی از مهم ترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه :30 درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه ترشی بصورت کال(سبز) از اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد برداشت می شود ، ادامه داد: پودر انبه، تهیه ترشی، آب انبه از مهم ترین مزایای این محصول هستند.
وی با اشاره به اینکه هرمزگان رتبه نخست را به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور دارد، عنوان کرد: میوه انبه دارای ویتامین A وC است و برای کم خونی، یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.
گرگیج در پایان گفت: فصل برداشت انبه از اوایل خرداد آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد.