بازرس عالی ارزیابی عملکرد ستاد سفر کشور گفت: بخش گردشگری استان اردبیل همه فصلی می شود.
کد خبر: ۲۰۱۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴ 25 March 2016

دکتر محسن رنجبر روز پنجشنبه در نشستی با مسوولان بخش گردشگری اردبیل با بیان اینکه برای خارج کردن گردشگری این استان از فصلی بودن برنامه ریزی های زیادی شده افزود: در منطقه بندی کشور از نظر مقاصد جدید ، این استان جزو منطقه دو کشوری با محوریت پنج استان گیلان ، قزوین ، زنجان ، اردبیل و آذربایجان شرقی قرار گرفته است.
او همچنین با اشاره به توسعه گردشگری خارجی به عنوان یکی از سه محور برنامه های سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با توجه به روند روبه رشد آمار گردشگر خارجی در کشور اظهار کرد: ساماندهی گردشگران داخلی به صورت منطقه بندی کشور از نظر مقاصد جدید برای خارج کردن مقاصد سفر از فصلی بودن و تزریق اقتصاد گردشگری در سراسر کشور دومین محور برنامه سازمان مرکزی است که با جدیت دنبال می شود.
مدیرکل مطالعات آموزش گردشگری یکپارچگی اعضای ستاد ، گزارش ها و آمارهای ارائه شده به ویژه کاهش آمار مربوط به جرائم و تصادفات جاده ای را بیانگر روند روبه رشد و قابل تقدیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان اردبیل در تمام زمینه ها دانست که در سایه آموزش و فرهنگ سازی عمومی جامعه به این درجه رسیده است.
رنجبر افزود: در بند 50 آیین نامه اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری درمورد برنامه ششم به افزایش آمار گردشگران خارجی به پنج برابر آمار فعلی تاکید شده و این نشان می دهد که گردشگری در اولویت ویژه و جزو یکی از برنامه های محور توسعه کشور قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی میراث فرهنگی اردبیل ، وی با بیان اینکه گردشگری صنعتی انسان محور و از بطن جامعه است ، اظهار کرد: بر این اساس فعالیت های گردشگری در ابتدا منجر به تغییرات روبه رشد اقتصاد خرد و کلان و تزریق درآمد در جوامع محلی شده و سپس به ارتقای سطح کیفی و کمی اقتصاد یک جامعه و اشتغال زایی می انجامد.
او افزود: استان اردبیل با هزاران اثر تاریخی ، طبیعت بکر و جاذبه گردشگری دارای نگینی همچون شهر سرعین است که در واقع بستری مهم برای توسعه گردشگری و اقتصادی استان و دیگر شهرستان ها به شمار می رود.
پل معلق مشگین شهر ، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی و وجود پیست اسکی آلوارس در 12 کیلومتری سرعین و شهر چشمه های بهشتی از جاذبه های گردشگری و ورزشی استان اردبیل است.
مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ،
بقعه شیخ کلخوران متعلق به امین الدین جبرئیل پدر شیخ صفی الدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از دیگر جاذبه های اردبیل هستند.
همچنین مقبره شیخ حیدر ، کاروانسرای قانلی بولاغ ، سنگ نبشته های ساسانی ، قلعه های دیو ، قهقهه و کهنه در مشگین شهر ، قیز قلعه و شاه تپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینی یوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دوره های مختلف در گوشه و کنار این خطه در انتظار گام های آرام و نگاه کنجکاو علاقمندان به تاریخ و فرهنگ است.
دهکده صخره ای باستانی ویند کلخوران ، تپه های باستانی آناهیتا ، گورستان سنگی پیرازمیان ، کلیسای مریم مقدس ، کاروانسرای شاه عباسی ، شهر یئری ، شیروان دره سی ، عمارت آقازاده اردبیلی ، منطقه گردشگری کپز و ازناو ، منطقه حفاظت شده آق داغ ، ژئوپارک دربند مشکول ، گیلوان ، آبشارهای سردابه ، گورگور ، شورشورنه ، آق بلاغ (سیبیه خانی) ، دیز و نره گر و غارهای تاریخی لاهرود و هفت خانه از دیگر آثار قابل توجه هستند.
همچنین موزه مفاخر دینی ، موزه تخصصی باستان شناسی ، موزه چینی خانه مجموعه شیخ صفی ، موزه مردم شناسی ، موزه صنایع دستی و موزه تاریخ طبیعی اردبیل از دیگر جاذبه هایی است که گوشه هایی از تاریخ و تمدن این دیار را به نمایش گذاشته است

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار