سیدفرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: میانگین سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۰، ۱۰ کیلوگرم و در برخی استانهای کشور به جز استانهای ساحلی حدود هفت الی هشت کیلوگرم است.
وی افزود: میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور به دلیل بالا بودن مصرف ماهی و آبزیان در استانهای ساحلی همچون مازندران و خوزستان حدود ۱۳ کیلوگرم بوده و در صورت افزایش تولیدات ماهی سرانه مصرف آن افزایش پیدا میکند.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه تصریح کرد: در سالهای گذشته افزایش کیفیت مزارع پرورش ماهی این استان در دستور کار بوده به طوری که مکانیزاسیون برخی مزارع انجام شده و تجهیزات جدیدی برای پرورش ماهی به کار گرفته شده است.
افضلی به تولیدات ماهی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود رودخانههای خروشان و سراب و چشمههای مناسب در این استان و سنگلاخی بودن زمین اطراف رودخانهها، پرورش ماهی سردابی در استان کرمانشاه رونق گرفته است.
وی ویژگیهایی همچون وجود زمین مسطح و خاک نفوذناپذیر را برای ایجاد استخرهای پرورش ماهی گرمابی را لازم دانست و گفت: این شرایط در شهرستانهایی همچون قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب فراهم بوده و سایر شهرستانها همچون پاوه، جوانرود، دالاهو، ثلاث باباجانی، روانسر و کرمانشاه نسبت به پرورش ماهی گرمابی اقدام میکنند.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: مزارع پرورش ماهی این استان از حالت سنتی به صنعتی در حال تبدیل شدن است، پس از محقق شدن این امر تولیدات، سرانه مصرف و صادرات ماهی در استان کرمانشاه افزایش پیدا میکند.