ابلاغ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی به اردبیل

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل از ابلاغ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار ملی استانی شده به استان اردبیل خبر داد.
کد خبر: ۴۶۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰ 11 June 2015

به گزارش خبرنگار مهر، داوود شایقی پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه برنامه ریزی و توسعه اردبیل گفت: برای سال جاری اعتبار ملی استانی شده ابلاغ شده است که پروژه های آن متمرکز در چهار دستگاه آب منطقه ای، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و آبفای شهری است.

وی با بیان اینکه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از اعتبار ذکر شده به پروژه های آب منطقه ای اختصاص یافته است، اضافه کرد: اعتبارات عمرانی سال جاری با تمرکز بر پروژه هایی با پیشرفت بیش از ۸۰ درصد اختصاص یافته است.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در عین حال به توزیع ۸۱۰ میلیارد ریال اعتبار استانی اشاره کرد و گفت: این اعتبار متناسب با ضرایب شهرستان ها به هر شهرستان اختصاص می یابد.

به گفته شایقی ضریب شهرستان اردبیل ۲۱.۱۳، بیله سوار ۸.۳۷، پارس آباد ۱۴.۱۵، خلخال ۱۰.۷۶، سرعین سه، کوثر ۴.۹۵، مشگین شهر ۱۴.۸۶، گرمی ۱۱.۵۲، نمین ۶.۹۴ و نیر ۴.۳۲ درصد از کل اعتبارات عمرانی است.

وی افزود: بر اساس ضرایب ذکر شده سهم اردبیل ۱۷۰ میلیارد ریال، بیله سوار ۶۶ میلیارد ریال، پارس آباد ۱۱۵ میلیارد ریال، خلخال ۸۵ میلیارد ریال، سرعین ۲۳ میلیارد ریال، کوثر ۳۹ میلیارد ریال، مشگین شهر ۱۲۱ میلیارد ریال، گرمی ۹۲ میلیارد ریال، نمین ۵۵ میلیارد ریال و نیر ۳۹ میلیارد ریال است.

این مسئول با تاکید به اینکه مبادله موافقت نامه با دستگاه های اجرایی زمان بر است، افزود: فرمانداران موظف اند تا قبل از آغاز ماه رمضان توزیع های شهرستانی را انجام داده و گزارش آن را ارائه کنند.

شایقی در خصوص نحوه توزیع اعتبارات اولویت را با پروژه های با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت عنوان و اضافه کرد: پروژه جدید در صورتی که ضرورت ویژه داشته باشد حداقل با تامین ۵۰ درصد از هزنیه تمام شده می تواند اجرا شود.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواستار انطباق توزیع با سیاست های برنامه ریزی استان شد و گفت: به ویژه پروژه هایی که منجر به اشتغال و تولید می شوند در اولویت هستند.

وی در مقایسه اعتبارات سال جاری با سال گذشته افزود: سیاست دولت نزدیک کردن مصوب به تخصیص است و اینکه مبلغی ذکر شود اما بعدها تخصیص نیابد درست نیست.

شایقی در عین حال به تامین اعتبار لازم برای پرداخت حقوق هزار نفر استخدامی جدید در استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته با کسری قابل توجه در حقوق مواجه بودیم و نیمی از حقوق معادل ۲۴۰ میلیارد ریال کسری داشتیم که قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه سیاست دولت در سال جاری بودجه انقباظی است تاکید کرد: تلاش می کنیم حداقل تا پایان ماه جاری حقوق استخدامی های جدید را پرداخت کنیم.

بی توجهی اعتبارات ملی به بخش فرهنگ

در این جلسه مدیر کل تبلیغات اسلامی استان نیز با تاکید به کاهش اعتبارات عمرانی استان به نسبت سال گذشته افزود: این در حالی است که در بخش اعتبارات ملی استانی شده نیز سهمی برای فرهنگ قائل نشدیم.

حجت الاسلام مهدی ستوده با بیان اینکه ۸۵ درصد اعتبار ملی فقط به یک دستگاه اختصاص یافته است، افزود: در این میان عناصر و نیازهای ضروری دیگر از جمله برنامه های فرهنگی نشاط و امید آفرینی مورد غفلت است.

وی تاکید کرد: در چنین شکلی از تخصیص قدرت مانور مسئولان استانی محدود است و چه بسا اگر تخصیص استانی بود سایر دستگاه ها منتفع می شدند.

در عین حال در پاسخ به گله مندی این مسئول، نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اعتبارات عمرانی کاهش نداریم، تصریح کرد: هر چند به ظاهر رقم پایین دیده می شود اما ما کاهشی در اعتبار عمرانی سال جاری نداریم.

یونس اسدی افزود: جذب اعتبار ملی به قابلیت هر دستگاه اجرایی باز می گردد که بتواند پروژه تعریف کند و ماده ۲۱۵ پروژه را اخذ کند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار