کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف فلفل قرمز
ترکیب موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری میکند و حتی سبب از بین رفتن سلولهای بدخیم میشود.
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۲ 02 January 2017
به گزارش تابناک : مولکولهای تند فلفل قرمز سلولهای سرطانی را از بین میبرد، به همین دلیل مصرف فلفل قرمز هم مانع از ابتلا به این سرطان میشود و هم نقش مؤثری در درمان ایفا میکند. محققان دانشگاه رور باور دارند، کپسایسین موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری میکند و حتی سبب از بین رفتن سلولهای بدخیم میشود. اثر این ماده در از بین بردن تومورهای پروستات و بیضه و سرطانهای مرتبط با اختلال هورمونی مشاهده شده است.فلفل قرمز سرشار از ویتامین c است، خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و اثر شیمیایی موادی که به بافتهای بدن آسیب میرسانند را خنثی میکند. فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن میشود و همین خطر ابتلا به سرطان را دفع میکند.
منبع : فارس