به گزارش تابناک هرمزگان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، مدير زراعت سازمان جهادکشاورزي هرمزگان گفت: امسال 8 هزار هکتار از زمين هاي کشاورزي اين استان به کشت پياز اختصاص يافت.
رضا اميرزاده افزود:شهرستانهاي رودان ، بندرعباس و ميناب مهم ترين مناطق کشت پياز در استان است.
برداشت پياز در هرمزگان از نيمه دوم اسفند آغازشد.
وي گفت: محصولات برداشت شده به شهرهاي تهران،اصفهان،شيراز و تبريز ارسال شد.
هر ساله کشت پياز در استان از نيمه دوم مهر آغاز مي شود که پارسال به علت کاهش دما، پياز با 20 روز تاخير در مزارع کشت و موجب افزايش قيمت اين محصول شد.
هرمزگان رتبه نخست توليد پياز خارج از فصل در کشور دارد.
پياز با داشتن سولفور،کروم و ويتامين B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبي و سکته مغزي موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هواي گرم و مرطوب يک گلخانه طبيعي محسوب مي شود.
اين استان با توليد حدود يک ميليون و چهارصد هزار تن محصول سبزي و صيفي خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
اين محصولات گوجه فرنگي، فلفل، بادمجان ، خيار، هندوانه، پياز، سيب زميني ، گندم و جو ، ذرت دانه اي ، کلزا و يونجه است.