جمع‌آوری مرغ زنده در چرام و کهگیلویه جدی گرفته نشده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه فروش مرغ زنده در چرام و کهگیلویه جدی گرفته نشده است، گفت: بحث جمع‌آوری مرغ زنده حتماً باید در دستور کار قرار گیرد، چراکه سلامتی مردم بالاتر از هر چیز دیگری است.
کد خبر: ۱۵۱۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷ 25 December 2015
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه فروش مرغ زنده در چرام و کهگیلویه جدی گرفته نشده است، گفت: بحث جمع‌آوری مرغ زنده حتماً باید در دستور کار قرار گیرد، چراکه سلامتی مردم بالاتر از هر چیز دیگری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، سیدرشید غفاری شامگاه پنجشنبه در شورای سلامت و امنیت غذایی، اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزا جهانی شده و در کشور ما در برخی استان‌ها وضعیت زرد و در برخی نیز وضعیت قرمز دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه در مقابل برخی از بیماری‌ها باید واکنش سریع داشت، اضافه کرد: وقتی چنین وضعیتی اعلام می‌شود باید همه عوامل دست‌اندرکار این آمادگی را داشته باشند که در هر لحظه عکس‌العمل سریع نشان دهند.

وی با تأکید بر کنترل استرس در بین مردم در خصوص این بیماری، ابراز کرد: باید مواظب باشیم کار از دستمان خارج نشود، چراکه اگر این بیماری همه‌گیر شود کنترل آن بسیار مشکل خواهد بود.

این مسئول با بیان اینکه در برخی استان‌ها یک بخش کامل و در برخی یک بیمارستان را جهت بستری بیماران مبتلا به این بیماری خالی می‌کنند، عنوان داشت: آنفلوآنزا بیماری جدیدی نیست و همیشه مطرح بوده اما امروزه انتقال اطلاعات بسیار سریع صورت می‌گیرد و ایجاد رعب و وحشت برای مردم می‌کند.

غفاری به بحث انتقال آموزش در این زمینه اشاره کرد و با اشاره به عدم رعایت فاصله اجتماعی از جمله دست دادن، گفت: بیماری‌هایی از جمله سل و آنفلوآنزا نیاز به رعایت نکات بهداشتی دارند، عدم دست دادن به معنای بی‌احترامی نیست که باید این مورد جا بیفتد چراکه یکی از راه‌های انتقال بیماری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با متذکر شدن این مطلب که آنفلوآنزا سه موج دارد که یکی از این موج‌ها را ما پشت سر گذاشته‌ایم، خاطرنشان کرد: موج بعدی از اواخر دی و اوایل بهمن و موج سوم از اواخر اسفند شروع می‌شود.

وی با یادآوری این مطلب که در سال گذشته ما بیش از 80 مورد مرگ در این خصوص داشته‌ایم، تصریح کرد: اگر نکات بهداشتی به خوبی رعایت شود ما به سهولت از این بیماری می‌گذریم و خطری ما را تهدید نخواهد کرد.

غفاری با اشاره به واکسن آنفلوآنزا، زمان این واکسن را شهریور و مهرماه ذکر کرد و عنوان داشت: از 60 نفر فوتی این بیماری یا دیابت داشتند یا مبتلا به چربی خون، فشار خون و ناراحتی قلبی بودند.

این مسئول ادامه داد: بیش‌ از 95 درصد افراد مبتلا به این بیماری خود به خود بهبود پیدا می‌کنند اما 5 درصدی هستند که اگر بیماری زمینه‌ای داشته باشند و رعایت هم نکنند مشکل برایشان پیش می‌آید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به سابقه تلخ آنفلوآنزای مرغی، ابراز کرد: آنفلوآنزای پرندگان بسیار خطرناک‌تر از سایر آنفلوآنزاها هستند و متأسفانه ما بسیار راحت از این موضوع می‌گذریم.

وی با بیان اینکه فروش مرغ زنده در چرام و کهگیلویه جدی گرفته نشده است، تصریح کرد: بحث جمع‌آوری مرغ زنده حتماً باید در دستور کار قرار گیرد، چراکه سلامتی مردم بالاتر از هر چیزی است.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار