بهگزارش تابناک مرکزی، محسن کریمی افزود: این شیرینی سنتی در ماه معنوی و مبارک رمضان در هنگام افطار سرو میشود.
سرپرست معاونت میراثفرهنگی، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی ادامه داد: پرونده ثبتی گوش فیل به عنوان شیرینی سنتی اراک که در ماه مبارک رمضان تهیه و مصرف میشود، در دست تهیه است و به زودی مستندات آن برای ثبت در فهرست آثار ناملموس کشور ارسال خواهد شد.
کریمی اضافه کرد: شناخت خواص موادغذایی سالم و طبیعی، هنر آشپزی سنتی، توجه به سلامتی اعضای خانواده و بسیاری دیگری از عناصر ارزشمند گذشته است که بخش عمدهای از میراث فرهنگی ناملموس یا معنوی غذایی ما را در گذشته تشکیل میداده است.
سرپرست معاونت میراثفرهنگی، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی با اشاره به اینکه بعضی از غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی در استان در حال فراموشی هستند و میراثفرهنگی در نظر دارد نسبت به شناسایی و ثبت در فهرست ملی کشور اقدام کند افزود: قبل از این برخی غذاها و شیرینیهای سنتی استان مانند جوزغند نراق، مهارت و فن تهیه و پخت فتیروکسمه، شیوه سنتی پخت حلوای تبق ابراهیم آباد در فهرست ملی ثبت شده است.