
به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل سرهنگ «سعید یوسفی فعال» فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل اظهار کرد: در پی دریافت گزارشات مردمی مبنی بر تهیه و توزیع مواد مخدر توسط فردی در سطح شهرستان اردبیل دستگیری سوداگر مرگ در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی کلانتری ۱۴ "شهداء" با انجام تحقیقات میدانی و اقدامات پلیسی، رد پای فردی سابقه دار در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل بیان کرد: ماموران انتظامی با هماهنگی قضایی در یک عملیات پلیسی، سوداگر مرگ را به همراه ۸۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک در مخفیگاه خود در یکی از محلات اردبیل دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی نمودند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان هرگونه اطلاعات در مورد فعالیتهای غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر را بلافاصله به فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
انتهای پیام/