وی اظهار داشت: بنابراین مقرر شده است تا زمان تکمیل و تامین روزانه ۱۶۰ تن گوشت مرغ جهت مصرف استان، از خروج مرغ زنده یا کشتارشده جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: همچنین باتوجه به کمبود گشوت مرغ در برخی شهرهای استان و مازاد تولید در برخی مناطق دیگر استان، مازاد تولید هر شهرستان باید با هماهنگی، دستور و پیگیری شهرستان های مبدا و مقصد ارسال شود.
منصوری گفت: به منظور جلوگیری از هرگونه سوبرداشت نیز تشخیص مازاد تولید، کمبود و تقاضای هر شهرستان باید از طریق سازمان جهاد کشاورزی به فرمانداران ابلاغ شود.
وی همچنین با اشاره به مشکلات توزیع سنتی مرغ در استان اضافه کرد: به تازگی کارشناسان شرکت پست با استقرار در کشتارگاه و نصب لیبل و کد رهگیری روی محموله های کشتار شده، از واحدهای خرده فروشی رسید می گیرند که این امر در شفاف سازی فرآیند توزیع قابل توجه بوده است.
وی افزود: در این راستا بنا به درخواست اتاق پایش کالای اساسی استان از ستاد تنظیم بازار، توزیع خرده فروشی مرغ بر اساس مصوبات این ستاد از طریق سامانه آرتا کابوک و با کارمزد ۵۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم انجام می شود.
تولید سالانه مرغ در لرستان حدود ۸۰ هزار تن است.