وی با بیان اینکه در شهر تبریز بیش از دو هزار و 500 نانوا فعال است، گفت: این آمار احتمالا تا آخرین لحظه به حدود 3 هزار نانوایی نیز برسد که بیش از حد نیاز است.
جدیری ادامه داد: واحدهای نانوایی در برخی نقاط تبریز به حد اشباع رسیده است و تنها در چند نقطه محدود و مناطقی مانند مرزداران کمبود نانوایی داریم.
وی گفت: در برخی بازرسیها مواد افزودنی غیرمجاز به صورت گسترده کشف میشود و تنها در یک واحد جوهر قند و جوششیرین که بسیار مضر است کشف شده است.
جدیری یادآور شد: بیماریهای روده و نیز بیماریهای استخوانی ناشی از این افزودنیهای غیرمجاز است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخی نانواییها به افراد غیرصالح واگذار میشود، گفت: برخی تخلفات اخلاقی و سوء رفتار در نانواییها را داشتهایم و شکایتهایی در این موارد شده است.
جدیری یادآور شد: در زمینه کاشت گندم در برخی مزارع باید توجه خود را متمرکز کنیم تا شاهد برداشت گندم با کیفیتتر باشیم.
در زمینه آرد استاندارد اجباری داریم
سامان فرشی حقرو ، مدیرکل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی آذربایجانشرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه فرهنگسازی نان صنعتی در استان نیاز است گفت: در زمینه آرد استاندارد اجباری داریم و میتوانیم در زمینه نانهای صنعتی نیز استانداردهای لازم را اعمال کنیم.
وی افزود: 23 کارخانه آرد در استان فعال است و یک واحد نیز در حال اخذ مجوز است و سطح رعایت استاندارد در واحدهای آرد استان به نسبت سایر استانها بهتر است.
فرشیحقرو یادآور شد: استفاده از نمک در نانوائیها زیاد است و این امر زیانبار بوده و باید در جلسه کمیته ارتقای کیفی نان به موارد عملیاتی توجه کرد.
وی خاطرنشان کرد: اداره استاندارد آماده است تا حمایتها و همراهی لازم را داشته باشد و در جشنواره نان از مزرعه تا سفره نیز آماده همراهی کامل هستیم.