‫ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی يزد و متخصص طب ایرانی گفت: مصرف زياد چاغاله موجب سستی و رخوت مي‌شود و در بیماران مبتلا به عارضه میگرن مي‌تواند تشدید علائم را به دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۵۸۷۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴ 08 April 2018

«سید کاظم کاظمینی» با اشاره به شروع فصل مصرف نوبرانه‌هایی چون چاغاله بادام، اظهار کرد: به صورت كلي مواد غذایی نارس، مفید نیستند و خواصی که از انها انتظار داریم، برآورده نمی‌شود، به طور مثال مزاج بادام رسیده به سمت گرمی است اما چاغاله خواص و طبع سردی دارد . 

وی در مورد مصرف چاغاله  بیان کرد: چاغاله، خواص و مضراتی دارد، هرچند كه توصیه می‌شود حتی برای منافع آن هم بايد به میزان محدود مصرف شود . 

این متخصص ادامه داد: برخی افراد چاغاله بادام را به صورت خام، شسته شده و با نمک مصرف می کنند در حالی که این نحوه مصرف مضرات مصرف بیش از حد نمک را نیز در بردارد.

وی مهمترین خواص مصرف چاغاله را به لحاظ تقویت لثه برشمرد و گفت: این خواص با در دهان نگه داشتن چاغاله موثر واقع می‌شود.

وي ادامه داد: علاوه بر اين مصرف چاغاله در رفع گرفتگی عضلانی موثر است اما جایگزین های بهتری نیز برای آن شناخته شده و توصیه می‌شود . 

کاظمینی در مورد موارد منع مصرف این نوبرانه هم گفت: در افرادی که ناراحتی گوارشی به ویژه ضعف معده یا نفخ شکم دارند، مصرف چاغاله بادام توصیه نمی‌شود. همچنين در افراد با مزاج سرد یا مشکلات روحی نیز تنها مصرف محدود آن توصیه می‌شود . 

وی با بيان اين كه مصرف چاغاله برای افراد سالمند و کودکان نیز بايد با محدودیت انجام شود، بیان کرد: در صورت مصرف زیاد آن سستی و رخوت رخ می‌دهد و در بیماران مبتلا به عارضه میگرن نیز امکان تشدید علائم وجود دارد لذا مصرف نوبرانه آن برای رفع هوس و در حد چند عدد کافی است . 

گفتني است، بادام نارس را چاغاله می‌گویند که یکی از پر طرف‌دارترین نوبرانه‌های فصل بهار در میان مردم است ولي کمتر کسی مضرات مصرف زياد آن را در نظر می‌گیرد چرا که با توجه به طعم و مزه خوبی که دارد، مورد پسند اکثر مردم است . 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار