مدیر کل فرودگاه‎های استان هرمزگان از افزایش پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی بندرعباس با راه‎اندازی پرواز بندرعباس-مسقط و بالعکس از ۱۶ مرداد خبر داد.
کد خبر: ۴۷۱۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۷ 02 August 2017
به گزارش تابناک : محمود امانی ‌بنی با اعلام این خبر افزود: با پیگیری‌های انجام شده، از 16 مرداد ماه شاهد انجام پرواز در مسیر بندرعباس مسقط و بالعکس خواهیم بود.
وی افزود: این پرواز در روزهای دوشنبه هر هفته و توسط شرکت هواپیمائی کیش ایر در این مسیر انجام خواهد شد و چنانچه شاهد تقاضاهای بیشتر باشیم، بلافاصله افزایش بیشتر این پرواز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به اهمیت افزایش این گونه پروازها گفت: افزایش روابط به ویژه روابط تجاری و اقتصادی در بین کشورها نیازمند ایجاد بسترهای مناسب ارتباطات است و در این مسیر، فرودگاه از اهمیت ویژه و استراتژیک برخوردار است و از همین رو، افزایش اینگونه پروازها در بالا بردن سطح تبادلات با کشورها بسیار اهمیت دارد.
امانی بنی افزود: برنامه های دیگری نیز برای افزایش پرواز در سطح فرودگاه های استان در دستور کار قرار دارد که پیگیری و برقراری پروازهای بیشتر منوط به استقبال مردم خواهد بود، چرا که بسترهای لازم در سطح فرودگاه‌های استان کاملا محیاست و چنانچه مردم از مسیرهای پروازی استقبال کنند، بلافاصله پیگیری لازم جهت افزایش پرواز انجام خواهد شد.
 
 طرح تدقیق سواحل شمالی امسال آغاز می شود
 
 مدیرکل سواحل، بنادر و سازه های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان های شمالی با هدف اجرای مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در سطح ملی، امسال آغاز می شود.
 به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا اللهیار افزود: نخستین تجربه در برقراری نظام مدیریت یکپارچه سواحل در استان های بوشهر و هرمزگان توسط سازمان بنادر و دریانوردی کلید خورد و کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل در این استانها به ریاست استاندار و دبیری مدیرکل بنادر و دریانوردی استان به استناد مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: پیش از این نگاه ما به سواحل کشور از خشکی به ساحل بود، اما با اجرای مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی اکنون نگاه ما از دریا به ساحل است، زیرا اولین نقطه کشور سواحل هستند که باید پایداری آن همه جانبه باشد.
اللهیار گفت : ظرفیت های دریا تنها به مربوط به حمل و نقل دریایی نیست، بلکه دریا ظرفیت های زیادی دارد و استفاده از منابع زنده، غیرزنده و گردشگری دریایی نمونه هایی از آن است.
مدیرکل سواحل، بنادر و سازه های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در مطالعات خود 58 نوار ساحلی کشور شناسایی و کاربری های متناسب با ظرفیت های آن مشخص شده، تا در برنامه ریزی ها برای توسعه نوار ساحلی مورد توجه تصمیم گیرندگان قرار گیرد.
وی افزود: اکنون طرح مناطق گردشگری دریایی با اولویت بندی سواحل کشور تهیه شده و در استان هرمزگان به صورت دقیق ظرفیت های توسعه دریایی این استان مشخص شده است.
وی با بیان این که قانون دریا بر سواحل حاکم است و باید در تمام سواحل کشور به آن توجه شود، گفت: بدون شک در طرح توسعه سواحل مکران نیز نقشه راه توسعه سواحل مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی که پیش از این ابلاغ شده است، مورد توجه قرار می گیرد.
مدیرکل سواحل، بنادر وسازه های دریایی سازمان بنادر و دریانورد، ساماندهی اسلکه ها، مراکز تفریحی، فعالیت های دریایی و گردشگری، ساخت و سازها و حفظ تالاب ها را از مزیت های اجرای این سند و مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در سطح ملی اعلام کرد.
هدف از این کار به روز رسانی اطلاعات مربوط به سواحل کشور در زمینه های مدلسازی امواج دریا، مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور برای بهره برداری بهینه از امکانات ساخلی و فراساحلی و شناسایی و ارائه راه حل برای رفع مشکلات موجود در منطقه است.
 
 




منبع : صدا و سیما 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار