در مواقعی که ماه رمضان با روزهای بلند تابستان همزمان می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در مدت روز است.
کد خبر: ۴۳۳۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱ 31 May 2017
به گزارش تابناک : به نقل از فارس، مسوول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است.
"رضیه شناور" افزود: توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.
وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی کافی نیز می تواند از بروز تشنگی زودرس در مدت روز جلوگیری کند، اضافه کرد: بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد به ویژه در وعده های سحر مصرف شود.
مسوول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیرازعنوان کرد:  بهتر است از مصرف مواد غذایی پرپروتئین(انواع کباب ها) در وعده سحری خودداری شود، این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعت های ابتدایی روز شده، روزه دار را دچار تشنگی شدید می کند.




۲۰ میلیون تن زباله در سال نتیجه فرهنگ غلط و نبود مدیریت است

چالش های اقتصاد ایران در سال ۹۶



برچسب ها: روزه داری ، ماه رمضان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار