عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: معاونت نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصمیم گرفته است که بیمه خبرنگاران را در قالب یارانه به رسانه‌های آنها پرداخت کند که این اقدام، نسنجیده و اشتباه است.
کد خبر: ۴۱۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱ 30 May 2015

محمد اسماعیل سعیدی ،با بیان اینکه ما این موضوع را در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کرده ایم، افزود: وزارت ارشاد نباید با حرکت و تصمیمی مبهم، زمینه ساز تضییع حقوق خبرنگاران شود.

وی یادآور شد: در طول سال‌های گذشته در اغلب حوزه‌ها تجربه ثابت کرده است که اگر بیمه به صورت یارانه و غیر مستقیم پرداخت شود زمینه تضییع حقوق کارکنان فراهم می شود.

وی با اشاره به اعتراض شدید کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به این تصمیم وزارت ارشاد تاکید کرد: اجرای این تصمیم به معنی تضییع حقوق قشر زحمت کش خبرنگار است .

سعیدی اظهار كرد: بودجه های كلانی در بحث بیمه ها هزینه می شود و با توجه به تعداد كم خبرنگاران در استان ها و شهرستان ها انتظار می رفت دولت سیاست‌های دولت قبلی را در خصوص بیمه خبرنگاران ادامه دهد.

وی با اشاره به مخاطرات شغل خبرنگاری گفت: خبرنگاری از شغل های سخت و زیان آور محسوب می شود و جای تاسف است كه این اقشار زحمت كش از حداقل حقوق برخوردار نیستند.

وی با تاکید بر اینکه بیمه حداقل خواسته ای است كه خبرنگاران از دولت دارند، گفت: اینکه معاونت مطبوعاتی بگوید ما به جای بیمه خبرنگاران یارانه می‌دهیم آن هم مشروط به اینکه رسانه‌ها لیست افراد بیمه شده را ارائه کنند در آینده مشکلات عدیده‌ای را به وجود می‌آورد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص بیمه از کارافتادگی گفت: در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال تهیه طرحی هستیم که زمینه حمایت بیشتر از افراد تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی و افرادی که بیماری صعب العلاج دارند را فراهم می کند.

وی اظهار کرد: هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج بسیار بالاست و بدون شک مستمری که از سوی نهادهای حمایتی پرداخت می شود نمی تواند کفاف مشکلات آنها را بکند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :