مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان یزد با بیان اینکه ۱۰۰ تیم سیار آموزش فنی و حرفه‌ای در استان یزد تشکیل شده، گفت: ۱۷۵ مربی سیار حق‌التدریسی در فنی و حرفه‌ای یزد استخدام می‌شوند.
کد خبر: ۲۷۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸ 25 April 2015

به گزارش تابناک یزد، حبیب کارگر با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای متولی آموزش‌های مهارتی در کشور است، اظهار داشت: 17 مرکز آموزشی دارای چارت سازمانی در استان مشغول فعالیت هستند.

مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان یزد با اشاره به اینکه فعالیت‌های این سازمان در دو بخش خصوصی و دولتی انجام می‌شوند، گفت:  بیش از 430 آموزشگاه مهارتی آزاد با نظارت اداره کل فنی و حرفه‌ای در سطح استان یزد فعالیت می‌کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مدارک پایان دوره آموزشگاه‌های آزاد استان از سوی اداره کل فنی و حرفه‌ای صادر می‌شود، افزود:  آموزش‌های این سازمان متناسب با نیاز کار جامعه به حوزه خدماتی، فنی، کشاورزی و هنری تقسیم می‌شنود.

وی نیازسنجی شهری، و نیازسنجی آموزش روستایی را از جمله اقدامات موثر به منظور ارائه رشته‌های مختلف در استان عنوان کرد و با اشاره به اینکه 51 درصد از کارآموزان استان از بانوان و 49 درصد از آقایان هستند، تصریح کرد: در استان یزد بانوان شرکت کننده بیشتر متقاضی آموزش رشته‌های خدماتی و آقایان متقاضی شرکت در دوره‌های آموزشی فنی و مهارتی هستند

کارگر با بیان اینکه سالانه متناسب با نیاز استان بیش از 50 حرفه جدید به دوره‌های فنی و حرفه‌ای اضافه می‌شود، اظهار داشت:  براساس نیازسنجی‌های مستمر در اداره کل، هر رشته که از نظر بازار کار و متقاضی آموزش اشباع شود از لیست دوره‌های ارائه شده حذف می‌گردد.

وی آموزش در صنایع، آموزش سربازان در پادگان‌ها، آموزش زندانیان، آموزش متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، آموزش دانش‌آموزان شاخه کار و دانش، آموزش دانشجویان فارغ‌التحصیل و آموزش روستائیان  را از جمله فعالیت‌های آموزشی شاخص در اداره کل فنی و حرفه‌ای یزد دانست.

کارگر با اشاره به افزایش جمعیت حاشیه‌نشینی در حواشی شهرستان‌های یزد و میبد، گفت: آموزش ساکنان غیررسمی حاشیه شهرها به منظور توانمند‌سازی و کمک به کم کردن حاشیه‌نشینی از دیگر اقدامات این سازمان است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای یزد با اشاره به سابقه فعالیت 3 سال و بیشتر مربیان حق‌التدریسی در اداره کل فنی و حرفه‌ای یزد گفت: در استان 100 تیم سیار آموزشی به منظور ارائه خدمات آموزشی به مناطق محروم و روستاها با بیش از 175 مربی حق‌التدریسی مشغول فعالیت هستند.

کارگر با اشاره به اینکه استان یزد نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشترین تیم آموزشی سیار را تشکیل داده، افزود:  استخدام بیش از 175 مربی حق التدریسی به عنوان مربی سیار آموزش  یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های این اداره کل در امسال است.

وی راه‌اندازی مرکز فنی و حرفه‌ای در دانشگاه به صورت موازی با دروس هر رشته، اجرای طرح کارآموزی دانشجویان و اعتبارسنجی آموزشگاه‌های آزاد به منظور مشخص شدن سطح ارائه خدمات و فعالیت‌های انجام شده هر آموزشگاه را از جمله برنامه‌های در دست اقدام امسال اداره کل فنی و حرفه‌ای یزد عنوان کرد.

حبیب کارگر اجرای طرح کارآموزی دانشجویان و اجرای طرح توانمندسازی دانشجو در دانشگاه را از جمله راهکارها و برنامه‌های آموزشی به منظور

ارتقای سطح مهارتی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان دانست و با اشاره به اینکه از این پس میزان شهریه هر مرکز آموزشی آزاد به تناسب

خدمات ارائه شده در آن تعیین می‌شود، گفت:  بحث اعزام نیروی کار به خارج از کشور و پذیرش رشته‌های جدید به منظور ارتقای سطح کیفی و کمی آموزش‌های مهارتی از دیگر برنامه‌های در حال بررسی امسال است.

کارگر با اشاره به اینکه بیش از یک هزار حرفه در استان وجود دارد، افزود:  بیش از 500 حرفه از مهارت‌های ارائه شده در استان همیشه در حال آموزش دادن هستند.

به گزارش تسنیم، مدیرکل فنی و حرفه ای یزد با بیان اینکه برگزاری آزمون‌های مهارتی بین‌المللی در دستور کار این اداره کل است، اظهار داشت:  در مراکز آموزشی دولتی سالانه بیش از 3 میلیون و 500 هزار نفرساعت و در آموزشگاه‌های آزاد سالانه بیش از 3 میلیون نفر ساعت به صورت متغیر مشغول فراگرفتن آموزش‌های مهارتی هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار