مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت انبه در استان 2 هزار و 808 هکتار با تولید سالیانه 22هزارو 489تن می باشد.
کد خبر: ۲۱۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰ 20 April 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هرمز ، افزود: عمده کشت در شهرستانهای میناب و رودان است بطوری که شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد.
 
وی تصریح کرد: لانگرا ، سندری ، خیار ، مشک ، آلفوسو  و هلیلی از مهمترین ارقام انبه در هرمزگان می باشد.
 
گرگیج اظهار کرد: به دلیل عدم صنایع بسته بندی مناسب فرآوری و بازاریابی در بازارهای جهانی ،صادرات این محصول بخوبی انجام نمی شود .
 
وی تاکید کرد: در صورت ایجاد بستر مناسب برای صادرات انبه،  ارزش افزوده واشتغال زایی مناسبی در بخش باغبانی فراهم می شود.
 
این مقام مسئول یاد آور شد: تولید ترشی ، تهیه مربا ، کنسرو ، پودر انبه ،ژله و تازه خوری از مزایای محصول انبه می باشد .
 
گرگیج خاطر نشان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب در راستای بازاریابی و صادرات این محصول در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل  بطور جدی شرایط صادرات این محصول فراهم شود و سازمان جهاد کشاورزی استان آماده همکاری برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار