کد خبر: ۲۱۵۱۵۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹ 19 April 2016

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی استان البرزگفت: لازم است دانشجویان به گونه ای در دانشگاه ها آموزش ببینند كه پس از فارغ التحصیل شدن صاحب فكر و نظر باشند تا بتوانند گام های موثری در بهبود شرایط اقتصادی كشور بردارند.

رحیم بنا مولایی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به چالش‌های اقتصاد دانش محور در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت افزود: لازم است دانشجویان به گونه ای در دانشگاه ها آموزش ببینند كه پس از فارغ التحصیل شدن صاحب فكر و نظر باشند تا بتوانند گام های موثری در بهبود شرایط اقتصادی كشور بردارند.

وی تاكید كرد: در برخی از موارد دانشگاه ها به بنگاه های تولید مدرك تبدیل شده اند كه این امر نیازمند اصلاح و بازنگری اساسی است.

بنامولایی با بیان اینكه آموزش باید زیربنای صنعت قرار بگیرد، از آمار بالای فارغ‌التحصیلان بدون مهارت انتقاد كرد گفت: متاسفانه مهارت در كشور در اولویت برنامه‌های آموزشی قرار ندارد و تنها به مدرك گرایی اهمیت داده‌ شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر به ازای هر هشت مهندس، یك تكنسین در كشور تربیت كرده‌ایم، در حالی كه در كشورهای پیشرفته دنیا به ازای هر یك مهندس، هشت تكنسین تربیت می شوند.

رئیس پارلمان بخش خصوصی استان البرز افزود: استفاده از فضاهای خالی و امكانات دانشگاه ها برای افزایش مهارت ها، متناسب با نیاز و الگوهای بومی امری ضروری است.

بنامولایی تاكید كرد: طرح كاروزی دانشجویان در كارخانه ها، تشكیل كمیته های عارضه یابی علل بیكاری در دانشگاه ها و حمایت از صنایع از راهكارهای عملی برای بهبود تعامل بین صنعت، دانشگاه و افزایش شغل در كشور خواهد شد است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار