طی بازرسی انجام شده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۱۷۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸ 29 January 2016
طی بازرسی انجام شده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص گفت: این بازرسی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری تعزیرات حکومتی و مامورین نیروی انتظامی  صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات قضایی ارجاع شد.

خمیر مرغ، گوشت‌های مازاد و ضایعاتی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به صورت خمیر درمی آید و برخی از تولید کنندگان به صورت غیر قانونی از آن در تولید فرآورده های گوشتی( سوسیس و کالباس) استفاده می کنند.

 استفاده از این ماده در تولید فراورده های گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو ممنوع اعلام شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار