رئیس خانه مطبوعات هرمزگان:
فاطمه رکن الدینی با بیان اینکه به تصمیم قاطع اهالی رسانه استان باید احترام گذاشته شود،گفت: متولیان انتظار نداشته باشند اساسنامه دیکته شده را به مطبوعات تحمیل کنند زیرا عضوگیری براساس اساسنامه ابلاغی موارد تبعیض آمیز را ایجاد کرده و روزنامه نگاران و خبرنگاران واقعی را از حضور در تشکل صنفی محروم می کند
کد خبر: ۱۵۳۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۵ 28 December 2015
به گزارش تابناک هرمزگان به نقل از ایسنا، فاطمه رکن الدینی در جمع خبرنگاران درخصوص نتیجه جلسه صدور احکام هیات مدیره خانه مطبوعات دور ششم تصریح کرد: هرگونه بی حرمتی به مجمع انتخابات خانه مطبوعات استان، هتک حرمت به رسانه های هرمزگان است.
 
وی اضافه کرد: هر گونه رفتار در اثر بی کفایتی و سوء مدیریت متولی فرهنگی استان و هتک حرمت 104 ( دوسوم اعضا) عضو خانه مطبوعات که از پارسیان(گاوبندی) تا جاسک در این انتخابات حضور داشتند صورت بپذیرد، در سابقه ذهنی فرهنگ دوستان و اهالی رسانه تا ابد خواهد ماند.
 
وی افزود : روزگذشته نشستی با حضور کارشناس اعزامی ، معاون اجرایی مدیرکل مطبوعات داخلی و آقایان دبیری نژاد،عطایی دریایی و نعمتی به عنوان معترضین به برگزاری انتخابات برگزارومستندات کمیته تطبیق و تصمیم گیری درخصوص انتخابات که خود افراد مذکور بوده اند ارائه شد.
 
رکن الدینی با اشاره به مستندات حاوی تاییدیه 164 نفر اعضا پالایش شده با امضا اعضای کمیته تطبیق که جهت تسهیل عضو گیری براساس اساسنامه مطابق با بضاعت موجود و واقعی رسانه های استان تشکیل شد تصریح کرد: متاسفانه پس از ماه ها برگزاری جلسات و تسهیل اساسنامه توسط ارشاد و این کمیته ؛نتیجه ایی جز هتک حرمت اهالی رسانه نداشت و اعضای کمیته اسامی و افراد عضو شده را که خود تایید کرده بودند غیرقانونی اعلام و با بیان مواردی تسهیل شده دراساسنامه که شرایط را برای حضور فعالان واقعی ایجاد می کرد ؛ مجمع انتخاباتی که خود متولی آن بودند را زیر سوال بردند.
 
وی گفت : اگر قرار بود عین اساسنامه عضوگیری شود چرا این کمیته تشکیل و هزینه های مادی و معنوی توسط ارشاد بر دوش دولت گذاشته شد؟
 
وی با بیان اینکه حتی با وجود انعطاف این کمیته بسیاری خبرنگاران اصیل و با سابقه در بخش های مختلف رسانه ایی به بهانه نداشتن هیچ نوع بیمه از عضویت در تشکل صنفی شان محروم شدند، یادآور شد: قبل از تشکیل کمیته تسهیل و تطبیق اعضا، شورای مرکزی خانه مطبوعات اقدام به عضوگیری عین اساسنامه کرد که تعداد اعضا از حدود 400 عضوخانه مطبوعات به تعداد انگشتان دست هم نرسید و این کمیته به دلیل اعتراض اعضا به اساسنامه شکل گرفت که انتظار می رفت حرمتی برای امضای های خود قایل باشند.
 
مدیرعامل خانه مطبوعات تاکید کرد: اینگونه رفتارها و ایجاد حواشی توسط برخی افراد به نام مطبوعات برای رسیدن به خواسته ها ومنافع شخصی و سیاسی آنهم در در آستانه دو انتخابات مهم کشوری ودر هفته ایی که به نام وحدت نامگذاری شده است؛هزینه ای جز شکاف و تخریب جایگاه استان در سطح کشور را نخواهد داشت و ما نسبت به این رفتارها هشدار می دهیم.
 
رکن الدینی با اشاره به اینکه موارد تخلف ارشاد اسلامی هرمزگان در این جلسه مطرح شد بیان کرد: با وجود پاسخ های قانونی ومستند چندان توجهی نشد و اکنون اداره کل ارشاد باید پاسخگوی مجمع تایید شده توسط خود باشد.
 
این فعال رسانه ای تاکید کرد: متولیان انتظار نداشته باشند اساسنامه دیکته شده را به مطبوعات تحمیل کنند زیرا عضوگیری براساس اساسنامه ابلاغی موارد تبعیض آمیز را ایجاد کرده و روزنامه نگاران و خبرنگاران واقعی را از حضور در تشکل صنفی محروم می کند و باید متناسب با شرایط و داشته های رسانه ایی استان باشد زیرا فلسفه تشکل های صنفی تعامل و همه جانبه نگری بین تمام اعضاست نه اینکه رفتار تحکم امیز و پذیرش بدون قید و شرط مواردی که به آن اعتقادی نیست به بهانه حمایت داشته باشند.
 
وی تصریح کرد: به زودی هیات مدیره خانه مطبوعات در نشست رسانه ایی به ابعاد و انتشار مستندات کاملتری خواهد پرداخت و هرگونه معامله بنام تعامل را بر نمی تابند.
 
به گزارش ایسنا، نماینده اعزامی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد اسلامی که با هدف بررسی نتیجه انتخابات خانه مطبوعات هرمزگان به همراه دو تن از معترضان به این امر، در سفری غیر اداری به جزیره قشم رفته اند موجب ایجاد شائبه های بسیاری در فضای مجازی شده است. شایسته است که وقتی هیاتی برای داوری از تهران به شهرستان اعزام می شوند با رعایت جانبداری مانع بروز شائبه شوند ولی این اقدام حواشی را در اذهان اهالی رسانه دامن زده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار