کاهش کیفیت نان در برخی نانوایی‌های قم باعث گلایه شهروندان شده و نانوایان این بی‌کیفیتی را به دلیل پایین بودن کیفیت آرد می‌دانند.
کد خبر: ۱۰۷۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴ 09 October 2022

به گزارش تابناک قم، شهروندان از کیفیت برخی نانوایی‌ها از جمله خمیر بودن، سوختگی و تیرگی نان، و اینکه نان خریداری شده امروز را نمی‌شود فردا مصرف کرد گلایه‌مند هستند در این بین نانوایان علت بی کیفیتی نام را پایین بودن آرد می‌دانند.

حمید نجفی سخنگوی اتحادیه نانوایان علت کاهش کیفیت نان  علاوه بر بی کیفیتی آرد دریافتی نانوایی ها ،عدم استقبال کارگران  ماهر  از حرفه نانوایی عنوان کرد و گفت: به علت کاهش دستمزد بیشتر کارگران به حرفه‌های دیگر روی آورده اند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار