امام جمعه بندرعباس تاکید کرد؛

کاهش صفوف جایگاه‌های سوخت هرمزگان نیازمند تدبیر جدی است

گروه استان‌ها - امام جمعه بندرعباس با اشاره به نارضایتی مردم نسبت به صفوف گسترده جایگاه‌های سوخت در هرمزگان، عنوان کرد: ورود میدانی دادگستری و مدعی‌العموم در این زمینه برای دفاع از مردم قابل قدردانی است و می‌تواند راهگشا باشد.
کد خبر: ۱۲۲۴۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰ 19 June 2026

کاهش صفوف جایگاه‌های سوخت هرمزگان نیازمند تدبیر جدی است

به گزارش خبرنگار تابناک در استان هرمزگان، آیت‌الله  «محمد عبادی‌زاده»، نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان در دیدار مدیرکل و مسئولان ارشد دادگستری استان هرمزگان که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، با اشاره به تحولات در حال انجام در قوه قضاییه، اظهار کرد: رئیس قوه قضائیه به واسطه اشراف خود به مجموعه، اقدامات تحول آفرین بسیار خوبی را در دست اقدام دارند که جای قدردانی دارد.

وی، با اشاره به نارضایتی مردم نسبت به صفوف گسترده جایگاه‌های سوخت در هرمزگان، عنوان کرد: ورود میدانی دادگستری و مدعی‌العموم در این زمینه برای دفاع از مردم قابل قدردانی است و می‌تواند راهگشا باشد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به سوداگری عده‌ای در موضوع بنزین، تصریح کرد: دولت با توجه به اختیاراتی که به استان‌ها داده است باید تدبیری برای این چالش داشته باشد تا دل‌نگرانی مردم در این زمینه رفع شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده، ورود دستگاه قضایی به برخی حوزه‌ها را بسیار اثربخش و تامین کننده حقوق عامه دانست و بیان کرد: گاهی برخی از صنایع تسهیلات دریافت می‌کردند، اما کار را پس از ساخت یک سوله کوچک رها می‌کردند و منابع دولت را به بازار‌های سیاه سوق می‌دادند که ورود دادگستری در این زمینه راه‌گشا بود و اقدامات مثبتی در این زمینه و همچنین حوزه معادن در حال انجام است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار