رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطرح کرد:

تبدیل کرمانشاه به قطب سلامت غرب کشور/ پایگاه‌های ویژه بانوان راه‌اندازی می‌شود

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تثبیت جایگاه این دانشگاه به‌عنوان قطب کلان‌منطقه آمایشی غرب کشور و حرکت به سمت دانشگاهی نسل نوین و پاسخگو خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۱۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸ 25 April 2026

تبدیل کرمانشاه به قطب سلامت غرب کشور / راه‌اندازی پایگاه‌های ویژه بانوان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «علی سروش» رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه امروز در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که صبح امروز شنبه با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد به تشریح دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های راهبردی این مجموعه در سال‌های اخیر پرداخت و با اشاره به وضعیت دانشگاه در اواخر سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، توانستیم از رتبه‌های انتهایی در پرداخت مطالبات پرسنلی به سطح متوسط دانشگاه‌های کشور ارتقا یابیم. همچنین تدوین برنامه راهبردی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با مشارکت تمامی سطوح کارشناسی و مدیریتی، نقشه راه ما را برای حرکت به سمت یک دانشگاه نسل نوین و پاسخگو ترسیم کرده است.

وی از افزوده شدن ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان دانشگاه افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای با حضور یک هزار نفر نیروی متخصص در حال خدمت‌رسانی هستند. همچنین راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس بانوان، گامی نو در جهت تکریم حقوق شهروندی و ارتقای کیفیت خدمات بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از راهبرد‌های اصلی را تمرکززدایی دانست و گفت: امروز شاهد هستیم که پیچیده‌ترین اعمال جراحی تخصصی و فوق‌تخصصی در دورترین نقاط استان، از جمله شهرستان گیلان‌غرب، انجام می‌شود تا بار مراجعات به مرکز استان کاهش یافته و عدالت در سلامت محقق شود.

سروش با تأکید بر لزوم حمایت از بخش خصوصی جهت آزادسازی ظرفیت‌های دولتی برای نیازمندان، خاطرنشان کرد: رسیدگی به بیماران خاص از اولویت‌های قلبی ماست؛ به گونه‌ای که یکی از مشاورین عالی ریاست از میان فعالان حوزه بیماران کلیوی انتخاب شده است تا نظارت مستقیم بر کیفیت ارائه خدمات صورت گیرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ‌های اخیر (جنگ ۱۲ روزه و رمضان) و راهپیمایی اربعین، از ایثار و پایمردی کادر سلامت قدردانی کرد و گفت: کادر درمان در تمامی بزنگاه‌ها با از خودگذشتگی، ایستادگی خود را در راه خدمت به مردم ثابت کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به انتخاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان قطب کلان‌منطقه آمایشی غرب کشور (شامل استان‌های همدان، کردستان و ایلام) تصریح کرد: ما به دنبال رقابت فرساینده با استان‌های همجوار نیستیم؛ بلکه با رویکرد مدیریت مشارکتی و همدلی، به دنبال ارتقای شاخص‌های بهداشت، درمان و توریسم سلامت در کل منطقه غرب کشور هستیم.

در ادامه این نشست، معاونین دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد تخصصی خود در حضور استاندار پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار