طرح تسهیلات ویژه پرداخت عوارض صدور پروانه آغاز شد

گروه استان ها_ شهردار فردیس از آغاز طرح تسهیلات ویژه برای سازندگان با هدف ایجاد پویایی در حوزه ساخت و ساز‌ و تسهیل در فرآیندهای مالی سازندگان خبر داد.‌
کد خبر: ۱۲۰۵۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳ 26 August 2025

به گزارش تابناک از البرز، به نقل از روابط عمومی مدیریت شهری فردیس محمدرضا احمدی نژاد در خصوص این خبر اظهار کرد: بر اساس ماده ۵۹ قانون رفع موانع تولید، تسهیل در امور عوارض صدور پروانه ساختمانی و ایجاد تحرک و پویایی در صنعت ساختمان، با موافقت شورای اسلامی شهر  فردیس طرح تسهیلات ویژه برای عوارض صدور پروانه در شهرداری فردیس آغاز شد.

وی افزود: طی این طرح، مودیان شهرداری فردیس که خواهان پرداخت عوارض پروانه به صورت نقدی هستند، از تخفیف ۲۰ درصدی عوارض پروانه بهره‌مند می‌شوند.

شهردار فردیس همچنین از تقسیط عوارض صدور پروانه با شرایط خاص برای مودیان این شهرداری خبر داد و  گفت: مودیان عوارض صدور پروانه شهرداری فردیس برای آگاهی از جزئیات طرح تقسیط عوارض و بهره‌مندی از آن، می‌توانند به مدیریت مناطق شهرداری فردیس مراجعه کنند.‌

وی با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری فردیس در اجرای این طرح، تزریق انگیزه به فعالان حوزه مسکن و رونق ‌بخشی اقتصاد شهری است؛ افزود: این طرح ظرف مدت ۶۰ روز اعتبار دارد و از روز دوشنبه سوم شهریور ماه آغاز شده است.

احمدی نژاد گفت: این طرح که با حمایت و موافقت شورای اسلامی و تایید فرمانداری اجرا می‌شود، علاوه بر کمک به فعالان صنعت ساختمان، در بلندمدت به افزایش کیفیت فضاهای شهری و ایجاد اشتغال منجر می‌شود.

آخرین اخبار