نماینده مردم هرمزگان در مجلس مطرح کرد

قطع ۱۴ ساعته سوخت و برق چاه‌های کشاورزی/مردم نگران تابستان هستند

گروه استان ها - نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و بندرخمیر در مجلس شورای اسلامی از قطع ۱۴ ساعته سوخت و برق چاه‌های کشاورزی به‌صورت دوره‌ای انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۱۹۷۰۹۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸ 05 March 2025

قطع ۱۴ ساعته سوخت و برق چاه‌های کشاورزی/مردم نگران تابستان هستند

به گزارش تابناک از هرمزگان، به نقل از دفتر نماینده هرمزگان در مجلس، احمد مرادی از قطع ۱۴ ساعته سوخت و برق چاه‌های کشاورزی به‌صورت دوره‌ای انتقاد کرد. 

وی تأکید کرد: این مسئله، فعالیت کشاورزان را مختل کرده و خسارات اقتصادی زیادی به آنها و تأمین خوراک کشور وارد می‌کند، به‌ویژه در فصل کشت محصولات کشاورزی. 

وی با اشاره به ماده ۲۵ قانون بهبود محیط کسب‌وکار مصوب سال ۱۳۹۰، خاطرنشان کرد که طبق این قانون، قطع برق چاه‌های کشاورزی ممنوع است. با این‌حال، قطعی برق که پیش‌تر در تابستان رخ می‌داد، اکنون به پاییز و زمستان نیز کشیده شده و آسیب‌های جدی به بخش کشاورزی وارد کرده است. 

مرادی همچنین هشدار داد که قطع مداوم برق و سوخت نه‌تنها به تولید محصولات کشاورزی آسیب می‌زند، بلکه باعث خرابی تجهیزات چاه‌ها و پمپ‌ها نیز می‌شود. 

وی از وزارتخانه‌های نیرو و نفت خواست هرچه سریع‌تر تدابیر لازم را برای رفع این مشکل اتخاذ کنند و تأکید کرد که وزارت نیرو موظف است انرژی مورد نیاز کشاورزان را به‌صورت ۲۴ ساعته و در تمام فصول سال تأمین کند. 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس، مصرف بالای برق توسط واحد‌های غیرمجاز، به‌ویژه ماینر‌های استخراج رمزارز را یکی از دلایل بحران برق دانست و تصریح کرد که وزارت نیرو باید با مصرف‌کنندگان غیرمجاز مقابله کند.

وی تأکید کرد: زمان‌بندی قطع برق به‌طور دقیق اجرا نمی‌شود و در صورت کنترل مصرف برق ماینرها، مشکلات کمتری در این حوزه به وجود خواهد آمد.

مرادی در ادامه به قطع روزانه دو ساعته برق بخش خانگی نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع خسارت‌های زیادی به وسایل برقی خانواده‌ها وارد کرده و هزینه‌های جبران این خسارات، فشار اقتصادی بیشتری بر مردم تحمیل می‌کند.

وی در پایان تأکید کرد: کمیسیون انرژی مجلس به‌طور مستمر پیگیر حل این مشکل خواهد بود.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار