پرواز «جاسک - شیراز» راه اندازی شد

گروه استان ها - جانشین منطقه دوم دریایی ولایت در بندر جاسک از آغاز به‌کار خط پروازی مستقیم مسیر «جاسک - شیراز» خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۵۴۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶ 02 February 2025

به گزارش تابناک از هرمزگان، به نقل از منطقه دوم نیروی دریایی ارتش، ناخدا یکم محمود دریکوند با اعلام خبر راه‌اندازی پرواز مستقیم جاسک - شیراز ضمن قدردانی از امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دلیل تلاش بسیار در تحقق این امر، اظهار کرد: همچنین راه‌اندازی این خط پروازی گامی مهم در راستای تقویت رفاه و آسایش خانواده‌ها خواهد بود.

وی بیان کرد: باتوجه به حضور کارکنان بسیاری از استان فارس در منطقه دوم دریایی ولایت جاسک و نیاز به افزایش امنیت عبور و مرور خانواده‌ها و با توجه به نیاز سنجی‌های انجام گرفته، این مسیر هوایی جدید راه‌اندازی شده است.

جانشین منطقه دوم دریایی ولایت در بندر جاسک اظهار کرد: این پرواز هر هفته روز‌های پنجشنبه در مسیر شیراز به جاسک و بالعکس، برقرار بوده و ساکنان بومی بندر راهبردی جاسک هم می‌توانند از این امکان بهرمند شوند.

استان هرمزگان دارای ۲ منطقه نیروی دریایی ارتش بوده که منطقه یکم در بندرعباس و منطقه دوم موسوم به ولایت در جاسک واقع شده است.

شهرستان جاسک یکی از شهر‌های بندری در ۳۰۰ کیلومتری شرق هرمزگان واقع شده و به دریای عمان مشرف است.

انتهای پیام/

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار