پرونده تخلف یک کارخانه قند به تعزیرات فارس ارجاع داده شد

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت استان فارس از ارجاع پرونده یک کارخانه قند، به تعزیرات حکومتی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۴۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴ 12 May 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: حسنی گفت: به دنبال اجرای طرح نظارت بر تولید تا توزیع کالا‌های پرمصرف به خصوص قند و شکر، تخلف عرضه خارج از شبکه شکر توسط یکی از واحد‌های تولیدی قند در فارس شناسایی و پرونده تخلف به تعزیرات ارجاع شد.

او ارزش این پرونده را ۱۳۲ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: تحقیقات اولیه نشان داد که کارخانه یاد شده بدون داشتن کد نقش اقدام به فروش شکر کرده است.
حسنی اضافه کرد: با توجه به اینکه شکر جزو کالا‌های اساسی بوده و ضرورت رصد و کنترل آن در شرایط فعلی مورد توجه بازرسان است، برای واحد تولیدی پرونده‌ای با عنوان تخلف عرضه خارج از شبکه به میزان ۱۰۰۰ تن تشکیل شده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت فارس از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هر نوع تخلف، مراتب را به سامانه ۱۲۴ ستادخبری این سازمان گزارش کنند.

آخرین اخبار