معاون پارلمانی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جهان اسلام وامدار اندیشه ‎‌های ناب شهید آیت‌الله مفتح است، تصریح کرد: آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله کوه‌کمری و حائری یزدی از اساتید بزرگ بوده‌اند که آیت‌الله مفتح درس اخلاق از آن‌ها را گرفته و امام خمینی (ره) که جهان اسلام را بسیار تحت تأثیر قرار دادند و انقلابی به این عظمت را بنیان نهادند نیز از اساتید این شهید گرانقدر بوده‌اند.
کد خبر: ۶۹۲۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۴ 18 December 2018
حسین‌علی امیری با بیان اینکه در حال حاضر تلاش عمده دولت برای ایجاد اشتغال و رفع تحریم‌ها است، گفت: در حال حاضر حقیقت امر این است که دولت به کمک ملت نیاز دارد و بر همه واجب است که از نهال انقلابی که خود کاشتیم، محافظت کنیم.

به‌گزارش ایسنا،امیری در مراسم بزرگداشت آیت‌الله دکتر مفتح در تویسرکان، تأکید کرد: با وجود اینکه از مؤلفه‌های امنیتی برخوردار هستیم، به مؤلفه اصلی امنیت که اعتماد و وحدت است، نیازمندیم و در این برهه از زمان باید تمام اختلافات مذهبی و فکری و تفرقه را کنار بگذاریم تا آب در آسیاب دشمن نریزیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران اسلامی با جنگ اقتصادی و تحریم‌هایی که دشمنان انقلاب به راه انداخته‌اند روبروست که وحدت نظر و عمل می‌تواند برای پیروزی در این جنگ بسیار مفید باشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: باید با تدبیر و حمایت رهبر معظم انقلاب، مساعدت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه و مقاومت مردم ایران از بحث فصل ۷ منشور و تحریم‌ها بدون جنگ نظامی خارج شویم و برجام را پشت سر بگذاریم و امروزه جامعه جهانی همراه و همگام ماست و صلح‌خواهی ما به جهان اثبات شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهید دکتر آیت‌الله مفتح مصداق بارز رسیدن آدمی به جایگاهی است که به جز خدا را نبیند، عنوان کرد: آیت‌الله دکتر مفتح یکی از انسان‌های وارسته عصر ما بود که توانست در عرصه فرهنگ، تدبیر و وحدت بسیار موفق باشد. او با ایثار خون و جان خود خدمت بزرگی به انقلاب، وحدت بین حوزه و دانشگاه و وحدت بین شیعه و سنی و وحدت جهان اسلام کرد.

وی افزود: این افراد انسان‌هایی الهی هستند که با حضور خود در این انقلاب عظیم اسلامی که خمیر مایه آن الهی و معنوی است، توانستند در دو حوزه دینی و اخلاقی، چون حوزه و دانشگاه پیشتاز بوده و هم در حوزه و هم در دانشگاه مشغول به تدریس و تحصیل شده و به درجه اجتهاد و دکتری نائل شوند.

امیری اظهار کرد: آیت‌الله مفتح در دانشگاه تهران پایه‌گذار نماز جماعت بود و از این طریق به ترویج اندیشه‌های انقلابی حضرت امام (ره) پرداخت و به همین علت دستگیر و روانه زندان شد و پس از آزادی همچنان به فعالیت انقلابی و موعظه و منبر‌های اخلاقی و بسیار موفق خود پرداخت تا جایی‌که توسط ساواک از حضور در خوزستان بازداشته شد.

وی ادامه داد: پس از انقلاب توسط امام خمینی (ره) به عنوان رئیس دانشگاه الهیات برگزیده شد و به فعالیت پرداخت تا اینکه در ۲۷ آذر ۵۸ به درجه رفیع شهادت نائل شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار