رئیس مرکز توسعه سلامت کیش:
222مورد نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی، 169مورد نمونه برداری میکروبی از منابع آب آشامیدنی، 4مورد نمونه برداری شیمیایی از آب آشامیدنی، 104مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک، 3مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، 138مورد نمونه برداری از نان، صدور 338مورد صلاحیت بهداشتی، 3مورد نمونه برداری از مواد آرایشی و بهداشتی  و رسیدگی  به 88 شکایت (کتبی و تلفنی) عملکرد تیم سلامت کیش بوده که هدف از این طرح، حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا است.
کد خبر: ۶۷۵۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶ 02 November 2018

به گزارش تابناک هرمزگان، رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان اینکه اولویت کاری مرکز توسعه سلامت کیش، تأمین سلامتی شهروندان است، گفت: از ابتدای سال 97 تا پایان مهر ماه، بیش از 5 هزار مورد بازدید از مراکز توزیع و عرضه مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی در کیش صورت گرفته که منجر به تعطیلی یک مرکز متخلف شده است که این رقم، نشان از رعایت اصول بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز است.

وی ضمن تأکید بر اینکه اولویت کاری مرکز، تأمین سلامتی شهروندان است و در این زمینه حمایت مردم را می‌طلبد، گفت: تمامی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی، به صورت مستمر زیر ذره  بین بازرسین بهداشت محیط بوده و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پیگیری و با متخلفین بهداشتی قاطعانه برخورد خواهد شد؛ در همین راستا 33مورد به دادگاه معرفی که یکی از این مراکز تعطیل شد.


دکتر رضانیا به اقدامات این واحد از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه اشاره کرد و گفت: 222مورد نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی، 169مورد نمونه برداری میکروبی از منابع آب آشامیدنی، 4مورد نمونه برداری شیمیایی از آب آشامیدنی، 104مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک، 3مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، 138مورد نمونه برداری از نان، صدور 338مورد صلاحیت بهداشتی، 3مورد نمونه برداری از مواد آرایشی و بهداشتی  و رسیدگی  به 88 شکایت (کتبی و تلفنی) عملکرد تیم سلامت کیش بوده که هدف از این طرح، حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا است.


دکتر رضانیا افزود: افزایش نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس، افزایش نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی، آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز از دیگر اقدامات این مرکز است.

این مسئول در ادامه گفت: در راستای نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، واحد بهداشت محیط کیش از ابتدای سال اقدام به بازرسی از عمده فروشی ها، هایپرمارکت ها و مراکز حساس عرضه مواد غذائی نمود و حدود 28هزار کیلو مواد غذایی و آرایشی فاسد و تاریخ گذشته بدون مشخصات و تقلبی کشف و معدوم شد.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، می توانند مورد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و با شماره های 190 و 07644423311 گزارش کنند.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در پایان به کلیه متصدیان عرضه کننده مواد غذایی در منطقه تحت پوشش توصیه نمود: ضمن رعایت کلیه شرایط بهداشتی، نهایت دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم و با مشخصات کامل بهداشتی و همین طور تاریخ تولید و انقضاء موادغذایی را داشته باشند تا سلامتی شهروندان عزیز به خطر نیفتد و تذکر داد که رعایت اصول بهداشتی در اماکن اقامتی و تهیه و توزیع مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مراقبت از سلامت  کیشوندان و گردشگران، یکی از مهمترین ارکان حفظ و ارتقاء صنعت گردشگری در نقاط مختلف گردشگری دنیا می باشد و بایستی به صورت جدی از سوی اصناف محترم و همچنین مسئولین عالی رتبه و بازرسین بهداشتی مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش همکارانم در واحد بهداشت محیط و سایر واحدهای بهداشتی و درمانی و همکاری های خوب مردم با رعایت موازین و مقررات بهداشتی، زندگی سرشار از سلامتی، تندرستی و نشاط را به شهروندان عزیز هدیه دهیم.
انتهای پیام/*

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار