به گزارش تابناک هرمزگان، خلیل علیرضایی در این ارتباط گفت: بازرسان این مرکز از بهداشت محیط مدارس اعم از آب، فاضلاب، سرویسهای بهداشتی، سیستم دستشوییها، آبرسانی و آبخوریها، بوفه ها و در کل وضعیت بهداشتی مدارس بازرسی کردند.
وی در خصوص عرضه مواد غذایی در بوفه مدارس گفت: بازرسان بر عرضه مواد غذایی در بوفه های مدارس که باید «پایگاه تغذیه سالم» باشند، نظارت می کنند.
علیرضایی افزود: در این بازدیدها رعایت بهداشت فردی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی اعم از داشتن روپوش، فراگیری آموزش های لازم و دارا بودن کارت بهداشت نیز مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: نحوه بازرسی از فضای خود بوفه ها که باید مناسب طبخ و عرضه غذا باشد و نظارت بر نوع غذایی است که بوفه های مدارس تولید و توزیع می کنند.
این مسئول ادامه داد: جلوگیری از عرضه سوسیس، کالباس و نوشابه های گازدار در این بوفه ها یکی از موارد مهم بازرسی هاست.
علیرضایی زاده گفت: در این بازدیدها توصیه های لازم بهداشتی، همچنین در خصوص عدم عرضه محصولات غیر مجاز در مدارس داده می شود.
انتهای پیام/*