مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اردکان به دنبال انتشار اخبار متعددی در خصوص فعالیت در محدوده معدنی دی 19 در فضای مجازی تاکید کرد: در حال حاضر اجازه مطالعات اکتشافی در محدوده آنومالی یادشده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست کشور صادر شده است.
کد خبر: ۶۶۱۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۶ 30 September 2018

محمود نوریان افزود: مطالعات اکتشافی به مفهوم بهره برداری یا هرگونه فعالیت معدنی نیست بلکه منظور بررسی و ارزیابی های تشخیص دقیق ذخیره سنگ آهن در این محدوده است .
وی با اشاره به درک دغدغه فعالان محیط زیست از قرار گرفتن بخشی از محدوده معدن در منطقه حفاظت شده محیط زیست اضافه کرد: چادرملو همواره تابع قانون و ضوابط زیست محیطی بوده و هرگز بر خلاف اصول و مقررات اقدامی انجام نخواهد داد .
مدیر عامل چادرملو تصریح کرد: آنومالی دی 19 تنها متعلق به چادرملو نیست بلکه به صورت مشترک با سنگ آهن مرکزی ایران است .
نوریان درباره بهره برداری از واحد احیای مستقیم مجتمع صنعتی چادرملو نیز گفت: کارهای مربوط به افتتاح و بهره برداری از واحد احیای مستقیم در حال انجام است هر چند در برنامه اتمام و راه اندازی تأخیری بوجود آمده است که دلیل آن هم عدم ترخیص بخشی از تجهیزات از گمرک بدلیل مشکلات اخیر داخلی بود.
نوریان افزود: به دلیل قوانین جدید تعریف شده، تجهیزات وارد شده از گمرک با چند ماه تاخیر ترخیص شد ، اما اکنون این مسائل حل و تمامی تجهیزات و وسایل وارد کارگاه شده و به سرعت در حال نصب و راه اندازی آنها هستیم.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ادامه درخصوص خرید معدن سنگ ‌آهن در استرالیا نیز گفت : یکی از مواردی که بارها از سوی مدیران چادرملو مطرح شد کمبود ماده اولیه برای واحدهای فرآوری است.
وی یادآور شد: لذا با توجه به محدودیت منابع ذخیره قابل برداشت سنگ آهن در داخل کشور، برای رفع نگرانی از اتمام ذخایر، خرید معدن سنگ‌آهن در استرالیا را به منظور تامین مواد اولیه برای واحدهای صنایع معدنی در دستور کار قرار دادیم .
وی در ادامه گفت: ما به صورت مشترک با شرکت معدنی و صنعتی گل گهر و فولاد هرمزگان و یکی از شرکت های بخش خصوصی خریداری می شود.
به گفته نوریان، ذخیره این معدن قابل قبول است و باید اقدامات اکتشافی روی آن انجام شود.
یزد دومین استان معدنی کشور است که از 545 معدن ، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک هستند.
از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( 2معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد.
بیش از 50 نوع اندیس معدنی در استان وجود دارد و در حال حاضر 11 هزار و 500 نفر در این بخش مشغول کار هستند.
این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای استان هست.
مرکز شهرستان 98 هزارنفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار