معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سال قبل بیش از ۵۸ هزار و ۶۰۰ مورد بازدید از مراکز عرضه موادغذایی انجام و حدود ۴۰ هزار کیلوگرم مواد فاسد شدنی کشف شد.
کد خبر: ۶۱۳۰۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۲ 30 May 2018

سید وحید طباطبایی ظهر سه شنبه در جلسه بررسی اسناد امنیت غذایی استان کرمان گفت: سلامت موضوعی اجتماعی است و اتفاقاتی که در خصوص بهبود وضعیت بهداشتی افتاده حاصل تلاش سازمان‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در آب کرمان آرسنیک نداریم و هیچ نیازی به دستگاه‌های تصفیه آب نداریم، تصریح کرد: مصرف نمک در نان از ۰.۸ درصد در استان کرمان کمتر است.

طباطبایی گفت: سال قبل بیش از ۵۸ هزار و ۶۰۰ مورد بازدید از مراکز عرضه موادغذایی انجام شد که طی این بازدیدها حدود ۴۰ هزار کیلوگرم مواد فاسد شدنی کشف و از فعالیت ۴۰۰ مرکز جلوگیری شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان یادآور شد: در ایام نوروز طرح تشدید نظارت بر سلامت و بهداشت محیط داشتیم که در بین ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور هر ساله رتبه کرمان بین اول تا چهارم است.

وی یادآور شد: سامانه ۱۹۰ در خدمت شهروندان است تا صورت مشاهده تخلف از طریق این سامانه اطلاع رسانی کنند.

طباطبایی افزود: کار نظارت و ساماندهی بر مشاغل خانگی دشوار است اما باید این مراکز ساماندهی شوند تا بتوانیم بر بهداشت آن‌ها نظارت داشته باشیم.

منبع: مهر

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار