خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است و خوردن خربزه، رنگ چهره را روشن می‌کند همچنین برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم‌خونی مفید است.
کد خبر: ۴۷۵۸۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹ 10 August 2017
به گزارش تابناک : خربزه دارای ویتامین A است و از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد.

 خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ در این بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.

 خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است.

 خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می‌شود و اگر گوشت خربزه را له کنید و به‌صورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.

 
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می‌شود.

مغز تخم خربزه بو داده طبیعت گرم دارد.

 مغز تخم خربزه بو داده دارای خاصیت ادرار‌آور، نرم‌کننده و افزایش‌دهنده میل جنسی است.

 خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم‌خونی مفید است.

 خربزه، رنگ چهره را روشن می‌کند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می‌کند.

 خربزه به هضم غذا کمک می‌کند و رودل را برطرف می‌کند.

 خوردن 8 گرم دم‌کرده پوست خشک شده خربزه‌، سنگ مثانه را دفع می‌کند.





منبع : ایران خبر 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار