به گزارش تابناک هرمزگان، مسعود گرگیج با بیان اینکه هرمزگان به دلیل داشتن زمینهای حاصلخیز، مستعد تولید محصول گریپفروت است، اظهار کرد: به دلیل تغذیه مناسب و رعایت بهداشت باغات، تولید امسال نسبت به سال قبل 12 درصد افزایش دارد.
وی عنوان کرد: شهرستانهای رودان، میناب و حاجیآباد از مهمترین مناطق تولید گریپفروت در هرمزگان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت گریپفروت در استان 270 هکتار است و پیشبینی میشود از این سطح 3 هزار و 200 تن محصول برداشت شود.
گرگیج بیان داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران و اصفهان فرستاده میشود.
وی اضافه کرد: فصل برداشت میوه گریپفروت در هرمزگان از آبانماه آغاز و تا پایان دیماه ادامه دارد.