به گزارش تابناک هرمزگان، سیدحسن حسینی با بیان اینکه هرمزگان بهدلیل شرایط آب و هوایی مناسب تولیدکننده محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در کشور است، اظهار کرد: بهدلیل بهرهگیری از نشاءهای اصلاحشده، سیستم آبیاری نوین، رعایت اصول فنی و کشتهای گلخانهای پیشبینی میشود تولید امسال نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش داشته باشد.
وی تصریح کرد: هرمزگان در تولید محصولاتی همچون پیاز، بادمجان و هندوانه پاییزه در سطح کشور رتبه اول را دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت سبزی و صیفی در استان 53 هزار هکتار است که سالیانه از این سطح قریب به 1 میلیون و 700 تن محصول برداشت میشود.
حسینی خاطرنشان کرد: فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، خیار و سبزیجات برگی از دیگر محصولات هستند که در استان تولید میشوند.
وی عنوان کرد: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران، اصفهان، تبریز و خراسان رضوی فرستاده میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه توسعه کشتهای گلخانهای با محوریت تولید محصولات صادراتی در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: بخشی از سبزی و صیفی تولید شده استان به کشورهای عراق، روسیه، افغانستان، عمان و امارات متحده عربی صادر میشود.
حسینی افزود: بازاریابی محصولات کشاورزی از دیگر برنامههای سازمان جهاد کشاورزی در راستای اقتصادی کردن بخش کشاورزی است.