مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: گیاهان دارویی میراثی منطقه ای ولی با اهمیت جهانی هستند که ثروت عظیمی به جهان ارزانی داشته اند.
کد خبر: ۲۸۹۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱ 03 September 2016

پاکزاد افزود: تنوع و کثرت گیاهان با خواص دارویی همه را شگفت زده کرده است چرا که تخمین زده می شود حدود 70 هزار گونه گیاه از گلستان ها تا درختان تنومند حداقل یک بار در طول تاریخ طب سنتی به عنوان دارو در جوامع بشری استفاده شده اند.

وی ادامه داد: گیاهان دارویی تنها به گیاهانی که تسکین دهنده آلام مردم هستند اطلاق نمی شود بلکه این گیاهان در زیر گروه غذا به عنوان طعم دهنده ها، رنگ های طبیعی و حشره کش ها و به عنوان ماده اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی استان اظهار کرد: گیاهان دارویی در طب خانگی غالباً به شکل تیزان، گرد یا تفاله مصرف می شود و مصرف گیاهان دارویی بدن را قادر می سازد تا این ترکیبات را به طور پیوسته و کامل جذب کند

وی بیان کرد: انتخاب بین جوشاندن و دم کردن بیشتر به خواص شیمیایی مواد موثر موجود در گیاه بستگی دارد و به طور کلی گیاهانی را که روغن های فرار دارند همیشه با دم کردن آماده می کنند و هیچگاه با جوشاندن تهیه نمی شوند.

پاکزاد تاکید کرد: برای گیاهان گلیکوز یددار نیز همین طور است اما اگر گلیکوز یدها خیلی کم محلول باشند گیاه را می توان به مدت کوتاه 2 تا 5 دقیقه جوشاند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار