به گزارش تابناک هرمزگان، مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
وی با بیان اینکه نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است افزود: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش میرسد.
گرگیج با اشاره به اینکه برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد، خاطر نشان کرد: میوه چیکو پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است.