از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در هرمزگان کشف و معدوم شده است.
کد خبر: ۲۴۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳ 22 June 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این مدت با آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بیش از ۳ هزار بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نمونه برداری از ۱۳۲ قلم مواد غذایی انجام شده است.
 
یحیی میرزاده افزود: صدور ۱۶۷ اخطاریه و برخورد با  ۱۰۰ نفر دستفروش و تعطیلی ۲ واحد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از دیگر فعالیت های کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط است.
 
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: اکیپ های بازرسی مرکز بهداشت محیط هرمزگان، وضعیت بهداشت محیط و سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح استان را با بازدیدهای شبانه‌روزی رصد می‌کنند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار