به گزارش تابناک هرمزگان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این مدت با آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بیش از ۳ هزار بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نمونه برداری از ۱۳۲ قلم مواد غذایی انجام شده است.
یحیی میرزاده افزود: صدور ۱۶۷ اخطاریه و برخورد با ۱۰۰ نفر دستفروش و تعطیلی ۲ واحد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از دیگر فعالیت های کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط است.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: اکیپ های بازرسی مرکز بهداشت محیط هرمزگان، وضعیت بهداشت محیط و سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح استان را با بازدیدهای شبانهروزی رصد میکنند.